Everdijhof

Click here to edit subtitle

Liz. 537 Monet/T (Liz. Maigold/T x Liz. straden/T)

     dekgeld 350 €

Monet is geboren op 16/02/2015

hij meet 1,52 m

hij heeft een 1.A - premie

hij is goedgekeurd voor België

hij is goedgekeurd voor Nederland

hij is goedgekeurd voor het leven HPT ( Oostenrijk )

zijn leistungsprüfung zijn afgelegd in Oostenrijk


reeks kampioen 5 - 6 jaringen belgische hengstenkeuring 2021


Monet word stilletjes aan een echt boegbeeld van onze stal.

Het perfecte voorbeeld voor een echte haflinger, toen hij bij ons kwam in 2018 was hij nog zo groen. en nu is hij mooi uitgegroeid tot een prachtig vaderdier.

Statig met zijn lange manen en heldere blik, hij is een ras typische moderne mooie gelijnde hengst met een mooi hoofd en een opmerkzame gezichtsuitdrukking. Correcte fijne benen en een harmonische overgangen in stap, draf en galop met genoeg afdruk.


Een van de opmerkelijkste eigenschappen van deze hengst is toch wel zijn uiterst rustige karakter. Zowel in de hand als tijdens het werk. Monet is daarboven een manusje van alles. Dressuur , springen, mennen, sleepwerken, voltige en hippo therapie staan allen op zijn palmares.


Monet komt voort uit een van de beste merrie lijnen uit oostenrijk. Zijn moeder is de prestatie-elite merrie Nataschka , kampioen van de 4-jarige merries op het wereldkampioenschap in 2010. Nataschka gaf al eerder 2 goedgekeurde zonen namelijk Liz Michelangelo en Monet zijn volle broer Liz Maximus. Nataschka gaf ook al vier 1a merrie veulens . Dit is niet verwonderlijk, de moederlijn van Nataschka komt voort uit meerdere prestatie-elite merries.


Sport

in 2019 maakte Monet zijn sport debuut in België. hij starte bij de beginners dressuur en springen.

in de dressuur werd hij in 2019 dan ook Belgisch reserve kampioen

everdijhof, paarden, melkerij, paardenmelkerij, melk, paard