Everdijhof

Click here to edit subtitle

Equiwhisper 
  
 Equitherapie,
    Hippotherapie en
        Aangepast Paardrijden

Contact voor hippotherapie: 
naam =  Eveline
e-mail =  [email protected]
telefoon = 0468117052
website =  Equiwhisper.be
Bij Equiwhisper kan je terecht voor Hippotherapie, Equitherapie en Aangepast paardrijden. Ook snoezelen, Sherborne of gewoon lekker ontspannen kan bij ons onder begeleiding van een gediplomeerd hippotherapeute en lesgever. Binnen het Aangepast paardrijden is het mogelijk te leren rijden met dat extra beetje begeleiding voor onze G-sporters. Binnen onze Hippo- of Equitherapie kan je uiteraard ook terecht voor (bewegings)therapie, zowel onze kinderen en volwassenen met extra noden als mensen die antwoorden zoeken op bepaalde vragen.
Als je samen met de paarden op zoek wil gaan naar antwoorden op: 'Hoe kan ik leren paardrijden terwijl ik een beperking heb? Hoe kan ik terug in het hier en nu leren zijn? Hoe kan ik mezelf ontspannen in deze maatschappij? Hoe kan ik in het gewone onderwijs blijven met mijn stoornis?' ben je altijd welkom. Op al deze vragen en vele anderen kunnen we samen met het paard een antwoord zoeken. De oplossing zit in jezelf, maar als we goed luisteren naar het paard wijst die wel in de juiste richting. 
Iedereen, met en zonder beperking is welkom bij ons voor een vrijblijvende kennismaking. Zo kunnen we kijken wat we voor jullie kunnen betekenen. 
everdijhof, paarden, melkerij, paardenmelkerij, melk, paard